Valitse sivu

Ulkoinen olemukseni on paljon vakavampi kuin mitä sisäisesti olen. Monesti olen kuullut, että minulle ei uskalleta tulla juttelemaan salilla, koska näytän niin pelottavalta 😁. Kun tietäisitte minkälainen häröpallo välillä olen niin karisisi se pelko aika nopeasti.

Vaadin valmennettavalta sitoutumista reeniin ja ruokavalioon, koska ainoastaan sillä tavalla tuloksia syntyy parhaiten. Joskus motivaation kadotessa sitoutuminenkin horjuu, mutta siinä kohtaa minä löydän asiakkaalle lisää motivaation lähteitä.

Motivaation lähteitä ovat onnistumiset tekemisessä, vartalon muokkaantuminen urheilullisemmaksi, lihasten lisääntyminen, painon lasku ja voimatasojen sekä nostotekniikoiden parantuminen. Motivaation lähteet riippuvat aina siitä mitä valmennussuhteella haetaan.

Kuuntelen asiakasta, en pakota tekemään kolmea salireeniä viikossa, jos into / aika riittää vain kahteen kertaan. Jos asiakas haluaa reenata klo 07 aamulla, silloin reenataa siihen aikaan.

Salilla tehdään saliohjelman mukaan, mutta välillä sovellan omasta päästäni reenin, ihan vain vaihtelun vuoksi ja erilaisen lihasärsykkeen aikaansaamiseksi.

Tämä koskee yleensä laihduttajia tai lihasmassan lisääjiä, voimanostajilla on ihan omat, tarkkaan harkitut reeniohjelmat.

Henkinen puoli vaikuttaa vahvasti reenaamiseen, joten, jos asiakkaalla on huono päivä, voi koko reeniaika mennä puhumiseen. Ilman, että reenataan ollenkaan.

Jos ajatukset ovat muualla kuin reenaamisessa, tulee helposti vammoja, joten parempi hoitaa mieltä askarruttava asia pois päiväjärjestyksestä, jotta seuraavalla kerralla voisi reenata paremmalla mielellä.

Teen hierontoja sekä energiahoitoja pt:n töiden lisäksi ja varsinkin energiahoidot ovat olleet noususuhdanteessa. Mieli on vahvasti mukana kaikessa mitä teemme ja,jos mieli voi huonosti, voi kroppakin huonosti.

Yhä enemmän olen huomannut, että personal trainerinä oleminen ei ole pelkästään sitä fyysisen puolen hoitamista kuntoon vaan myös henkisen puolen hoitoa.

Sairaanhoitajana ollessa tottui siihen, että ihmiset purkivat minulle pahaa oloaan ja nyt voin olla hoitajana myös nykyisessä työssäni. Ja se tuo tähän työhön oman mukavan lisänsä. Haluan auttaa asiakkaita kaikessa missä pystyn 😊🧡

Tällä hetkellä suurinosa asiakkaistani on laihduttajia, mutta voimanostajiakin on alkanut tulla. En valikoi asiakkaita, koska kaikki ansaitsevat mielestäni paremman kunnon ja sitä kautta paremman tulevaisuuden itselleen.

Olen tehnyt pt:n töitä vasta parisen vuotta, mutta hyvin on lähtenyt hommat pyörimään, mistä olen enemmän kuin kiitollinen. Vaikka olen napakka, suorasanainen ja valmentajana kuulemma sopivasti vittumainen 👌😊, huumoria en ole reeneistä koskaan unohtanut, aina pitää olla pieni pilke silmäkulmassa, jotta hommasta ei tule liian vakavaa 😎